Wat zeggen anderen

Dit zijn de recensies die geschreven zijn. Wil je zelf je ervaring delen? Schrijf dan hier je recensie.

Van incompleet naar compleet

In misschien wel de meest turbulente periode in mijn leven ooit kreeg ik de mogelijkheid om mijn geboortekompas te laten maken door Jody. Heel, héél bijzonder. De voorbereiding was voor mij al een feestje maar de sessie zelf heeft mij diep geraakt. Zonder details te weten over wat er in mijn leven gaande was wist Jody exact te vertellen hoe de weg ernaar toe was gegaan, voor welke opgave ik op dat moment stond en hoe zich dit verder gaat ontwikkelen.

Ik snap nu ook veel meer van de manier waarop ik in het leven sta en hoe ik zover gekomen ben om deze stappen in mijn leven te zetten. Ik begrijp nu ook ineens crystal clear waarom ik me altijd incompleet heb gevoeld. En in plaats van mij hier verdrietig over te voelen, sterkt het me op alle fronten omdat ik een bevestiging kreeg wat ik diep van binnen altijd geweten heb.

Dank je wel Jody. Voor je professionaliteit, voor de manier waarop je de sessie begeleid hebt, voor je empathie en nazorg. Ik zal je met liefde aanbevelen aan de mensen waarvan ik denk dat ze hiervoor openstaan.

Je bent een kanjer!

Marjolein Kruithof

Rust

Door het geboortekompas dat Jody voor mij heeft gemaakt heb ik rust gevonden. Punten waar ik tegenaan liep, werden uitgelegd en de puzzelstukjes vielen op hun plaats. Ik heb veel over mezelf en mijn gezin geleerd. Mocht ik de balans nu kwijtraken, kan ik door de handvatten die Jody mij heeft aangereikt, deze weer snel terugvinden. Dankjewel Jody!

Jenny

Geestelijk gevoed

Jody weet op doeltreffende wijze inspanning, ontspanning, inspiratie en liefde voor het eigen lichaam te combineren. Na elke les voel ik me lichamelijk gesterkt en geestelijk gevoed. Ik kijk er steeds opnieuw naar uit.

Nina kuijpers

Rust in tijden van overbelasting

Elke les weer verbaas ik me over de rust die het me geeft in tijden van overbelasting. Het fijne is dat je vrij en onafhankelijk kan bewegen tot daar waar past. De lessen zijn beschrijvend in woord en beweging. Met de rust en liefde die Jody in haar werk weerlegd worden alle elementen in je lijf verweven tot bewegingen die je tot in het diepste navoelt.

Renée Haenen

Inzicht in eigen lichaam

Wat ben ik blij dat ik de pilateslessen bij Jody heb ontdekt. Ik had nog nooit pilates gedaan en vond het best spannend. Maar Jody laat je meteen op je gemak voelen. Ze is een lieve, warme vrouw en heeft een rustgevende stem. Ook is er een fijne sfeer in de groep. De lessen zijn heel afwisselend waardoor je er iedere keer weer naar uit kijkt. Het geeft mij vooral inzicht in mijn eigen lichaam en een stukje rust in mijn hoofd. Bedankt Jody!

Inge Jalink

Verrijking

De Pilateslessen van Jody zijn een verrijking; een mix van inspanning, ontspanning, spier- versterking en souplesse en dat alles in een goede balans. Bovendien is ze ook nog een prettige persoonlijkheid, deskundig en met oog voor detail voor elke cursist.

Ineke Paulussen

Lichamelijk en geestelijk herboren

Met veel plezier ga ik al jaren op vrijdagochtend naar de natuurlijk pilatesles van Jody.

We starten met naar jezelf terugkeren en alle omgevingsprikkels loslaten. En daarna fijne oefeningen, met meestal de focus op een bepaald onderdeel/orgaan van het lichaam.

Deskundige uitleg en soms persoonlijke aanwijzingen helpen mij om de oefeningen zo optimaal mogelijk voor mijn lichaam uit te voeren. En dat alles in een mooie en rustgevende ruimte. Ik kom zowel lichamelijk als geestelijk herboren uit de les.

Pia van heel

Preventieve gezondheidszorg

Al jaren volg ik de lessen van jody. Ik verheug me op de les, niet alleen vanwege de les zelf maar ook omdat ik na de les meer kracht, ruimte en soepelheid ervaar in mijn lichaam. Preventieve gezondheidszorg, maar dan leuk!

Karin Frints

Jody brengt verstilling

Zachtjes beweegt de zuurstof steeds meer door mijn lichaam. Durven aankijken en verbinden met iedere cel in mijn wezen creëren ruimte om mij te kunnen verbinden met mezelf. Vanuit aandacht, stilte, ritme en rust hersteld mijn lichaam. Liefdevol vanuit eenheid en respect voor mijn hele wezen voel ik mij steeds meer verbonden en gegrond.

Een reis bij en samen met Jody en iedereen die met ons aanwezig is tijdens deze les, waarin ik over de drempel heb kunnen en durven gaan en mij steeds meer verbonden voel met mezelf. Niet vanuit gesprek maar vanuit beweging en rust voor mijn innerlijke aandacht en natuurlijke behoeften.

Jody brengt verstilling en volgt het natuurlijke ritme waardoor je durft neer te dalen en kunt verankeren met alles wat voor jou is bedoeld❤️

Maartje Heijnen

Uniek, mindful en pittig

Ik volg een heel aantal jaren pilatesles bij jody. Haar lessen zijn gedurende die jaren veranderd, meegegaan met alle opgedane ervaring en inspirerend geweest.

Jody´s manier van lesgeven is heel fijn. Pilates als kern, met een eigen mindful invulling maar toch vaak pittig. Het waren lessen met de nadruk op een moment voor jezelf, zowel je lichaam als je geest. In mijn hectische leven kwam ik in de les echt aan mezelf toe.

De manier van lesgeven, rustig, een prettige stem om naar te luisteren, voor mij klopte het helemaal. Heel uniek!

Miranda Frederiks