Jody Hanssen

Over mij

Jody Hanssen

Regie over je leven

Als je mij kent, weet je dat mijn hart sneller gaat kloppen van de magische natuur met al haar cycli, verborgen schatten, bijzonderheden, wijsheden, kwetsbaarheden en krachten.

Ik ben van mening dat gezondheid veelal afhangt van de verhouding die je met de natuur hebt. Een harmonische verhouding met de natuur is een harmonische verhouding met jezelf.

Binnen de sport, fysiotherapie en revalidatie zag ik patronen en was enorm geboeid door diepgang, door wat er achter en onder de klachten verstopt zat en wat de klachten in stand hield.

Het antwoord vond ik niet binnen alleen het fysieke deel. Geboeid door de holistische benadering van de mens waarbij ieder mens een eenheid is van zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel, bracht mij bij gedragsmatige psychosomatische fysiotherapie.

Uiteindelijk hebben mijn brede en gevarieerde opleidings- en ontwikkelingsachtergrond en een ingrijpende wending in mijn leven mij naar holistische begeleiding en coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en verandering geleid. Verder kijken dan wat je ziet en met name vrouwen de begeleiding geven die ze zo erg nodig hebbe

KUNDIG EN ERVARINGDESKUNDIG

Ik weet hoe het voelt om volledig stuurloos te zijn als ervaringsdeskundige in burn-out en depressie én ik weet hoe het voelt om het leven weer in eigen hand te nemen. Mijn leven te gaan leiden waarvoor ik geboren ben. Hoe pittig dat proces ook was, het is was waard. 

 

NOG WAT MEER JODY…

Ik ben intuïtief, ruimdenkend, daadkrachtig, Oostenrijkse roots, creatief, een echte dierenvriend, analytisch en zoek daarom graag naar de achterliggende oorzaak, geordend chaotisch, kan goed luisteren, vooral naar wat er niet gezegd wordt en ben wars van hokjes. Ik wijk dan ook graag af van de gebaande paden, op zoek naar een eigen unieke en passende weg.

Jody weet op doeltreffende wijze inspanning, ontspanning, inspiratie en liefde voor het eigen lichaam te combineren. Na elke les voel ik me lichamelijk gesterkt en geestelijk gevoed. Ik kijk er steeds opnieuw naar uit.
Nina kuijpers