Zet in beweging wat vast zit

Holistische Coaching

Als het leven je uit balans haalt, brengt het je juist terug; terug naar wie je bent. 

Het is een uitnodiging om vanuit wie je nu bent, te ervaren wat je te doen hebt in dit leven. Wil je graag inzicht in jezelf, jouw levensdoel en de regie over jouw leven terug?

Lost and found

Verdwalen is niet erg,
maar dan wel in de goede richting

Moeilijke periodes mogen er meestal niet zijn, zijn vervelend, lastig, pijnlijk…kortom ze vormen alleen maar overlast. We willen ze dan ook liever uit te weg gaan. Echter raak je soms in het leven zo dusdanig gedesoriënteerd, loop je vast of lukt het je gewoonweg niet om de voor jou juiste weg te vinden. In tijden van crisis is de noodzaak het hoogst om te veranderen. Ik help je weer uit te lijnen op jouw eigen natuur, van verdwaald naar een bestemming, van beperkingen naar mogelijkheden en acceptatie van de situatie en jezelf.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door aandacht te hebben voor en bewust te worden van het lichaam als geheel (zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel), de pijnpunten en klachten te erkennen en de betekenis achter de periode en klacht te achterhalen. Waar wil deze fase in jouw leven jou op wijzen in plaats van deze weg te stoppen?

Alle begeleidingssessies zijn individueel, op maat gemaakt en met een vast aanspreekpunt, toegespitst op de behoeften van dat moment en begeleiden jou tijdens een transitiefase waarbij bewustwording en duurzaamheid van verandering centraal staan.

“Het is beter om je eigen levenspad met kronkels te bewandelen, dan een perfect pad van een ander.”

(Bhagavad Gita)

Jezelf zijn gaat vaak niet vanzelf

Het unieke GEBOORTEKOMPAS vormt binnen VIER SISU de basis voor ieder individueel begeleidingstrajhttp://page-geboortekompas-coaching.htmlect.
Het GEBOORTEKOMPAS is een volledig gepersonaliseerd naslagwerk dat je inzicht geeft in:

✪ jezelf,
✪ jouw levensopdracht,
✪ de dynamieken en uitdagingen waarmee je in het leven te maken krijgt en hebt gekregen,
✪ de relaties met personen om je heen
✪ jouw eigen geboortepatronen; hoe de manier waarop jij geboren bent jouw gedrag beïnvloedt

Vervolgens gaan we tijdens de holistische coachingssessies samen ‘op pad’ om jouw eigen natuur weer terug te vinden en eigen te maken. Letterlijk samen op pad gaan op een te bepalen locatie in de natuur of in de praktijk van VIER SISU.

VIER SISU biedt diverse pakketten aan met een combinatie van GEBOORTEKOMPAS, holistische coaching en NATUURLIJK PILATESLESSEN voor het in balans brengen van lichaam en geest.

Tarieven

€ 90,- per sessie.

Mijn coaching is het best te starten met een combinatie van geboortekompas